Fred werkt aan #onlineresultaat

Werken met Fred aan online marketing voor B2B?

Samenwerken is het sleutelwoord, of je nu opdrachtgever, freelancer of teamlid bent.

Fred zoekt...

Groei mee met Fred

Ben jij marketeer bij een B2B organisatie die meer wil halen uit online marketing? Maak een afspraak met Fred voor een persoonlijke kennismaking of vraag om Fred zijn eerste indruk van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw organisatie.

Netwerken

Daarnaast is Fred altijd op zoek naar uitbreiding en versterking van z'n professionele netwerk. Ben je gespecialiseerd in een bepaalde disciplines van online marketing, mail je gegevens dan naar sander@fredwerkt.nl. Beschrijf in die mail op welk gebied jij een superster bent en we nemen contact op.

Vacatures

Voor aanvulling van het team van Fred zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Online Marketing en een superenthousiaste Sales / Account Manager (deze vacature volgt nog).

Gezocht: Stagiair(e) Online Marketing

Fred zoekt een flexibele, gedreven stagiair(e) die meehelpt Fred op de kaart te zetten. Je gaat aan de slag met acties en campagnes om leads te genereren voor Fred én met de online marketing voor klanten van Fred. Je bent zowel strategisch als uitvoerend bezig, zelfstandig en in teamverband. We zoeken een supertalent met een pro-actieve houding, die doelgericht werkt aan #onlineresultaat!

Werkzaamheden:

 

Profiel:

 

Interesse? Stuur je mail plus CV naar sander@fredwerkt.nl

 

Kennismaken met Fred? Online resultaat begint met een goed gesprek.